Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Η Fox προσφέρει ταινίες για Android

Η Twentieth Century Fox αναβαθμίζει το Android με την ανακοίνωσή της πως θα προσφέρει ταινίες για κατέβασμα, οι οποίες θα είναι συμβατές με το OS της Google.

Σύμφωνα με τους Financial Times, το πρώτο από αυτά τα downloads θα είναι η ταινία X-Men: First Class, ενώ μια ψηφιακή κόπια της ταινίας θα προσφέρεται στο πακέτο Blu-ray.

Επί του παρόντος, οι ψηφιακές κόπιες δουλεύουν αποκλειστικά σε συσκευές iOS και Windows, αν και η Fox έχει αποφασίσει να προσθέσει το Android σε αυτές.

Οι ΗΠΑ, Μ. Βρετανία και Γερμανία θα είναι οι πρώτες χώρες που θα επωφεληθούν από αυτή τη συμφωνία.

Μιλώντας σχετικά με αυτή τη νέα πρωτοβουλία του Android, ο Vincent Marcais, senior vice-president για το τμήμα marketing της Twentieth Century Fox International Home Entertainment, τόνισε: «Δεδομένης της ταχείας ανάπτυξής του ως λειτουργικό σύστημα, η υποστήριξη για Android είναι μια σημαντική κίνηση για εμάς, μιας και αναβαθμίζει περαιτέρω τους δίσκους Blu-ray ως τον καλύτερο τρόπο να έχετε στη οθόνη σας τις ταινίες που επιλέξατε».

Επίσης, ανέφερε πως «με τη συνδεσιμότητα και διαδραστικότητα στο Blu-ray, μπορούμε πλέον να χρησιμοποιήσουμε την ταμπλέτα ως δέυτερη συσκευή-οθόνης και ουσιαστικά να ενισχύσουμε αυτό που γίνεται καθώς παρακολουθούμε τη μεγάλη οθόνη».
www.real.gr 
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...