Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Τσάμπα Internet στα λεωφορεία Θεσσαλονίκη - Αθήνα

Δωρεάν πρόσβαση στο ίντερνετ στους επιβάτες που ταξιδεύουν από Θεσσαλονίκη για Αθήνα και αντίστροφα παρέχει το ΚΤΕΛ Αττικής.

Το ΚΤΕΛ Αττικής προχώρησε πιλοτικά στην εγκατάσταση του Moovbox M200, που δίνει τη δυνατότητα να παρέχεται δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο ίντερνετ. Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με τις συγκοινωνιακές γραμμές του ΚΤΕΛ Αττικής θα επωφελούνται από τη δωρεάν πρόσβαση σε Internet hotspots σε ευρυζωνικές ταχύτητες έως και αρκετά megabits ανά δευτερόλεπτο.

Το Moovbox M200 λειτουργεί ως γέφυρα ανάμεσα σ' ένα όχημα δικτύων υψηλής ταχύτητας δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων 3G/HSPA, EV-DO και Wi-MAX παρέχοντας Wi-Fi πρόσβαση.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η δωρεάν υπηρεσία Wi-Fi στα οχήματα αποτελεί ένα πολύ καλό τρόπο ώστε να ενθαρρύνει τους πολίτες να χρησιμοποιούν το λεωφορείο αντί για το αυτοκίνητο και να αξιοποιούν όσο το δυνατόν καλύτερα το χρόνο ταξιδιού τους, καθισμένοι αναπαυτικά, διαβάζοντας τα e-mail τους, χρησιμοποιώντας το Internet και συμμετέχοντας σε όλες τις υπηρεσίες κοινωνικές δικτύωσης.

voria

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...