Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Πες το και φύγε για Μόναχο!

Ο διάλογος μεταξύ ενός προέδρου και του προπονητή της ποδοσφαιρικής του ομάδας διασκεδάζει το πανελλήνιο εδώ και λίγες μέρες. Η ιστορία ξετυλίγεται μεταξύ προεδρικού γραφείου και γηπέδου, με κύριο θύμα τον ταλαίπωρο Γαβριήλ, που τρέχει για να μεταφέρει τα εκατέρωθεν μηνύματα: «Πες του..». Πώς θα τελειώσει αυτό το σίριαλ; Ποια θα είναι η ατάκα που θα γράψει ιστορία;

Την απάντηση θα τη δώσει το κοινό. Εννιά διαφορετικά βίντεο με δυνατές ατάκες διαγωνίζονται για τις περισσότερες ψήφους στο www.wind.com.gr. Αυτές που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες, θα βγουν on air ως το επόμενο διαφημιστικό σποτ της WIND Καρτοκινητής και όσοι ψηφίσουν θα μπουν σε κλήρωση, στις 26 Οκτωβρίου με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, για ένα ταξίδι στη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου στο Μόναχο. Η κλήρωση έχει πολλά ακόμη δώρα: 5 PS3 και 5 Wii, καθώς και 10€ δωρεάν χρόνο ομιλίας για 500 τυχερούς.

Μέχρι σήμερα, επικρατέστερη ατάκα, με περισσότερες από 7.000 ψήφους σε σύνολο 11.200, η αφοπλιστικής ειλικρίνειας παραδοχή του Προέδρου: «Πες του, τις νίκες τις κανονίζει ο πρόεδρος. Δεν περιμένω από κανέναν Αντωνίου!»

Το τι τελικά θα πει ο ένας στον άλλο θα το μάθουμε τις επόμενες ημέρες στις οθόνες μας. Ως τότε όμως, είναι καλύτερα να μιλάνε όλοι με όλους, κάτι που μπορούν να κάνουν με τη WIND Καρτοκινητή, καθώς προσφέρει 2πλάσιο χρόνο ομιλίας προς όλα τα δίκτυα για κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας από 10€ και πάνω.
ΥΓ. Πσστ… αγαπούλα, για την ατάκα που προτιμάς ψήφισε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...