Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

To νέο HX906TX Cinema 3D Home Theater σύστημα της LG

Η LG Electronics παρουσιάζει το HX906TX, το ολοκαίνουριο CINEMA 3D Blu-ray Home Theater σύστημα, το οποίο αξιοποιεί ηχεία 9,1 καναλιών, δημιουργώντας μια ηχητική εμπειρία όσο πιο κοντινή στην ατμόσφαιρα της κινηματογραφικής αίθουσας ή των ζωντανών συναυλιών. Χάρη στην καινοτόμο ρύθμιση του ήχου, το HX906TX «βυθίζει» τo χρήστη σε μία ρεαλιστική ηχητική εμπειρία 360 μοιρών, η οποία διαχέεται στο χώρο, τόσο σε οριζόντιο όσο και κάθετο επίπεδο.

«Η LG καινοτομεί στον τομέα του τρισδιάστατου ήχου με το σύστημα 9,1 ηχείων του HX906TX», δήλωσε ο κ. Havis Kwon, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics Home Entertainment Company. «Σε συνδυασμό με τις πρωτοποριακές CINEMA 3D τηλεοράσεις, το HX906TX θέτει νέα πρότυπα ψυχαγωγίας, με ήχο τόσο πλούσιο και πολύ-επίπεδο, που είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι δεν είναι αληθινός».

Το σημείο κλειδί στην απόδοση του ήχου από το HX906TX, είναι ότι στο σύστημα ηχείων 5,1, προστίθενται τέσσερα ηχεία κάθετης προβολής. Με τα ηχεία 9,1 καναλιών να μεταδίδουν σε πολλαπλές κατευθύνσεις βελτιστοποιημένο ήχο, το HX906TX δημιουργεί ένα συναρπαστικό ηχητικό περιβάλλον, αρκετά ισχυρό ώστε να αποδίδει κρυστάλλινα και πιστά, ακόμη και τους λεπτούς ήχους της καθημερινής ζωής.

Ειδικότερα, τοποθετημένα στην κορυφή των ηχείων τύπου Tallboy, τα τέσσερα ηχεία κάθετης προβολής εμπλουτίζουν περαιτέρω τον ήχο, στέλνοντας τα ηχητικά κύματα προς τα επάνω, εξασφαλίζοντας έτσι ότι ο κατακόρυφος χώρος είναι απόλυτα γεμάτος ηχητικά. Επιπλέον, ένας Ανακλαστήρας 360 μοιρών στο εσωτερικό του κάθε κάθετου 3D ηχείου αντανακλά τον ήχο προς κάθε κατεύθυνση, δημιουργώντας ακουστική τόσο πλούσια όσο σε μία αίθουσα συναυλιών.

Παράλληλα, εφαρμόζοντας το μοναδικό αλγόριθμο 3D effect DSP της LG, η τεχνολογία Sound Field Expansion επεκτείνει το οριζόντιο ηχητικό πεδίο, και συνεργάζεται αρμονικά με τα ηχεία κάθετης προβολής, με αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας πραγματικά συναρπαστικής ηχητικής εμπειρίας 360 μοιρών. Η τεχνολογία Sound Field Expansion διευρύνει το βέλτιστο ακουστικό σημείο, έτσι ώστε οι θεατές να αισθάνονται ότι βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο του ήχου, ακόμα και όταν είναι συγκεντρωμένοι σε μεγάλες παρέες ατόμων. Επιπλέον, η λειτουργία 3D Sound Analyzer αναλύει τα πολύπλοκα επίπεδα των αρχικών ήχων, προσθέτοντας ηχητικές πληροφορίες όπου υπάρχουν κενά, εξασφαλίζοντας κατά αυτόν τον τρόπο έναν πιο λεπτομερή και ρεαλιστικό 3D ήχο.

Μεταξύ του πλήθους των κορυφαίων χαρακτηριστικών του HX906TX, ξεχωρίζει η δυνατότητα αναπαραγωγής 3D Blu-ray™ που αποδίδει εκπληκτική 3D εικόνα σε Full HD 1.080p. Αναπαράγοντας καθαρές 3D εικόνες με κλιμάκωση 12-bit, 4.096-step, η δυνατότητα αναπαραγωγής 3D Blu-ray™ του HX906TX αποτελεί το τέλειο οπτικό συμπλήρωμα στον ρεαλιστικό του ήχο. Επιπλέον, η κυβική σχεδίαση και οι λεπτές γραμμές του HX906TX, συνδυάζονται αρμονικά με το μεταλλικό γυαλιστερό φινίρισμα στην κορυφή των ηχείων, ώστε να δημιουργήσουν ένα ελκυστικό σύνολο που συμπληρώνει ιδανικά οποιοδήποτε σαλόνι ή καθιστικό.

Συμπληρωματικά, παρέχοντας μία ποικιλία επιλογών ψυχαγωγίας, το HX906TX υποστηρίζει τις εκπληκτικές λειτουργίες της πλατφόρμας Smart TV της LG. Πιο συγκεκριμένα, η λειτουργία Premium Content παρέχει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών Video-on-Demand για ολόκληρη την οικογένεια, ενώ τα LG Apps προσφέρουν lifestyle, εκπαιδευτικές και διαδραστικές εφαρμογές κορυφαίας ποιότητας, ειδικά σχεδιασμένες για τηλεοράσεις. Επίσης, κατεβάζοντας μία απλή εφαρμογή, οι χρήστες μπορούν να μετατρέψουν το iPhone ή το Android smartphone τους σε ένα ολοκληρωμένο τηλεχειριστήριο για το HX906TX.

Με σκοπό να εξασφαλίσει ότι οι θεατές θα έχουν πάντα κάτι ενδιαφέρον να ακούσουν ή να παρακολουθήσουν, το Wi-Fi Direct™ του HX906TX επιτρέπει τον απλό διαμοιρασμό αρχείων χωρίς την ανάγκη ύπαρξης ενός ασύρματου hotspot. Επίσης, το HX906TX παρέχει πρόσβαση και μπορεί να μοιράζεται περιεχόμενο με άλλες συμβατές με DLNA ψηφιακές συσκευές, όπως κινητά τηλέφωνα, tablets και Η/Υ, ενώ χάρη στη θύρα HDMI οι θεατές μπορούν να στέλνουν ή να λαμβάνουν ηχητικά δεδομένα κορυφαίας ποιότητας μέσω ενός καλωδίου HDMI. Επιπλέον, η λειτουργία multi-playback επιτρέπει στο HX906TX να υποστηρίζει μια ευρεία γκάμα αρχείων πολυμέσων, μεταξύ των οποίων αρχεία τύπου MKV και DivX HD.

Για ακόμη μεγαλύτερη άνεση και διασκέδαση, το Music ID της Gracenote προσφέρει άμεσες πληροφορίες για το περιεχόμενο που ακούν οι χρήστες -συμπεριλαμβανομένων του ονόματος του καλλιτέχνη, του τίτλου του τραγουδιού και του άλμπουμ. Τέλος, η βάση για iPhone και iPod επιτρέπει στους χρήστες να απολαύσουν τις προσωπικές τους μουσικές συλλογές με τον πλούσιο ψηφιακό ήχο του HX906TX.

Η LG εισάγει τη ρεαλιστική και συναρπαστική εμπειρία του τρισδιάστατου κινηματογράφου στο σαλόνι του σπιτιού με το νέο HX906TX Cinema 3D Home Theater, για ακόμη περισσότερες μοναδικές στιγμές διασκέδασης και ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια, γιατί Life’s Good!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...