Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ NEED FOR SPEED THE RUN ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ!

Christina Hendricks at the premiere of Serenity.
Image via Wikipedia
Το πιο εμπορικό παιχνίδι racing όλων των εποχών επιστρέφει και τα στοιχήματα βρίσκονται στα ύψη. Ετοιμαστείτε να αγωνιστείτε για την ίδια σας τη ζωή, σε μια αγωνιώδη καταδίωξη από τη δυτική ως την ανατολική ακτή των ΗΠΑ, οδηγώντας από το Golden Gate μέχρι το Empire State Building, στο Need for Speed™ The Run που κυκλοφορεί από σήμερα στα καταστήματα από την Electronic Arts (NASDAQ: ERTS).

Με τη συμμετοχή γνωστών σταρ, όπως η Christina Hendricks του «Mad Men» (ΦΩΤΟ)  και ο Sean Faris από το «Never Back Down», καθώς και τα μοντέλα Irina Shayk και Chrissy Teigen του Sports Illustrated Swimsuit 2011, το Need for Speed The Run μεταφέρει τον παίκτη σε έναν συγκλονιστικό αγώνα, γνωστού ως “The Run”. Με ένα ποσό $25 εκατ. να διακυβεύεται, ο παίκτης βρίσκεται πίσω από το τιμόνι ως Jack Rourke και οδηγεί για απίστευτα χιλιόμετρα, από το San Francisco ως τη Νέα Υόρκη αντιμετωπίζοντας 200 ακόμα οδηγούς, ενώ προσπαθεί να αποφύγει τους αστυνομικούς και τη μαφία, που τον καταδιώκουν.

«Αυτό είναι το εκτενέστερο, ταχύτερο και πιο επικίνδυνο Need for Speed που έχει γίνει», δήλωσε ο Jason DeLong, Executive Producer του Need for Speed The Run. «Το παιχνίδι διατηρεί τη συναρπαστική δράση που χαρακτηρίζει τη σειρά, ενώ ξεχωρίζει για το απίστευτο θέαμα που προσφέρουν οι συμμετέχοντες σταρ».

Και η δράση φυσικά δεν σταματά μόλις ο παίκτης περάσει τη γραμμή του τερματισμού στη Νέα Υόρκη. Το Need for Speed The Run προσφέρει μια εθιστική πρόκληση και έντονα ανταγωνιστικό multiplayer. Στον τελευταίο αυτό τίτλο επιστρέφει ξανά το Autolog, που επιτρέπει την παροχή feedback της απόδοσης του παίκτη λεπτό προς λεπτό, εξασφαλίζοντας ότι ο παίκτης παραμένει ανταγωνιστικός απέναντι στους φίλους, τους εχθρούς και τους online ανταγωνιστές τους.

Ο μηχανισμός Frostbite™ 2 καθιστά εφικτό το expansive vistas και το απίστευτα ρεαλιστικό περιβάλλον.

Ο μηχανισμός DICE game, που συνέβαλλε και στη ρεαλιστική απόδοση των πεδίων μάχης στο Battlefield 3, προσφέρει τη δυνατότητα για την αποτύπωση συναρπαστικών σκηνών αγώνων, όπως οι ολισθηρές πλαγίες του Independence Pass, με τα πιο εντυπωσιακά οχήματα, όπως η νέα 2012 Porsche Carrera S και η 2012 Lamborghini Aventador.

Το The Run αποτελεί τη 18η συνέχεια του Need for Speed, που ξεκίνησε το 1994 και έχει πουλήσει περισσότερα από 115 εκατ. αντίτυπα, αποφέροντας έσοδα πάνω από $1 δις.
Το Need for Speed The Run είναι διαθέσιμο από τις 18 Νοεμβρίου για Xbox 360® videogame και entertainment system, PlayStation®3 computer entertainment system, PC, Wii™ και Nintendo 3DS™. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το http://www.needforspeed.com, γίνετε φίλοι της σελίδας μας στο Facebook http://www.facebook.com/needforspeed ή ακολουθήστε μας στο Twitter http://www.twitter.com/needforspeed.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...