Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

E-Shop Deals : μια νέα υπηρεσία προσφορών από το E-shop.gr.

Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των καιρών, η Ε-shop.gr σε συνεργασία με το site ομαδικών προσφορών Tsoonami.gr εγκαινιάζει τη νέα υπηρεσία “E-shop Deals”. Λειτουργώντας πάντα με κύριο γνώμονα την εξασφάλιση των πιο χαμηλών τιμών για τους πελάτες της, η εταιρεία συγκεντρώνει ποιοτικές υπηρεσίες, με εκπτώσεις που αγγίζουν μέχρι και το 90%.

Η “E-shop Deals” έρχεται να εμπλουτίσει την αγοραστική εμπειρία περισσότερων από 110.000 καθημερινών επισκεπτών του E-shop.gr και να προσφέρει επιλεγμένες υπηρεσίες σε κλάδους όπως η εστίαση, η διασκέδαση, η ομορφιά αλλά και σε επιλεγμένα προϊόντα τεχνολογίας, σε πολύ χαμηλές τιμές. Καινοτομία του πρώτου own brand site ομαδικών προσφορών, είναι πως για τις αγορές δεν είναι απαραίτητη η χρήση πιστωτικής κάρτας. Όσοι το επιθυμούν, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κράτηση της υπηρεσίας που τους ενδιαφέρει μέσω Internet και να πληρώσουν με μετρητά σε οποιοδήποτε E-shop point.

Η υπηρεσία E-shop Deals θα παρουσιάζει καθημερινά μια ξεχωριστή προσφορά, η οποία θα προβάλλεται στη διεύθυνση www.eshop-deals.gr και θα αποστέλλεται μέσω σχετικού Newsletter σε όσους πελάτες επιλέξουν να εγγραφούν σε αυτό.

Το συγκεκριμένο concept έρχεται να συμπληρώσει τις υπηρεσίες «CrazySundays» και «EshopSpecials» που αφορούν σε εβδομαδιαίες και ημερήσιες προσφορές προϊόντων τεχνολογίας, κάνοντας μια σειρά από ποιοτικές υπηρεσίες προσιτές για όλους. Τη συνολική υποστήριξη του E-shop Deals -τόσο σε επίπεδο τεχνολογίας, όσο και σε επίπεδο προσφορών και διαχείρισης- έχει αναλάβει το site ομαδικών προσφορών Tsoonami.gr, ένα από τα μεγαλύτερα Ελληνικά websites με σημαντική εμπειρία στον χώρο των προσφορών και ομαδικών αγορών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...