Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

H "Μεγάλη Ληστεία" για .... όλους!

Δωρεάν χρόνο ομιλίας προς όλα τα δίκτυα προσφέρει το νέο F2G και καλεί όλους τους καταναλωτές να το γνωρίσουν και να γευτούν την εμπειρία τού να απολαμβάνουν δωρεάν χρόνο ομιλίας προς όλους.

Το νέο WIND F2G προσφέρει στους συνδρομητές δωρεάν χρόνο ομιλίας προς όλα τα δίκτυα και συγκεκριμένα 200’ προς WIND, Vodafone και Cosmote αλλά και όλα τα σταθερά στην Ελλάδα με ανανέωση μόνο από 20€ ενώ το ποσό παραμένει εξολοκλήρου στην κάρτα ώστε ο συνδρομητής να το χρησιμοποιήσει όπως επιθυμεί. Επιπλέον, με ανανέωση χρόνου ομιλίας μόνο 10€, οι κάτοχοι του νέου WIND F2G απολαμβάνουν δωρεάν 100’ ομιλία προς όλα τα δίκτυα.


Το νέο WIND F2G συστήνεται στους καταναλωτές με μία καμπάνια που θα ξεχωρίσει. Το νέο διαφημιστικό τηλεοπτικό σποτ διαδραματίζεται σε μια τράπεζα. Η αγωνία και το σασπένς κορυφώνονται από τη πρώτη στιγμή δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα αντάξια χολιγουντιανής ταινίας δράσης και περιπέτειας. Μια ομάδα ληστών εισβάλει σε ένα κατάστημα τραπέζης με σκοπό να διαπράξει ληστεία. Αλλά ευτυχώς για τους πελάτες και τους υπαλλήλους η αδεξιότητα των πρωταγωνιστών ληστών δεν τους επιτρέπει να την φέρουν εις πέρας. Ο αρχηγός της ομάδας αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες στο να εξηγήσει στους παρευρισκόμενους την σημασία της έννοιας «όλοι» αφού από ότι φαίνεται για τον καθένα σημαίνει και κάτι διαφορετικό. Αυτός ο δημιουργικός τρόπος επικοινωνεί το χαρακτηριστικό του νέου F2G που δεν είναι άλλο από την προσφορά δωρεάν χρόνου ομιλίας προς όλα τα δίκτυα, κινητά και σταθερά, με κάθε ανανέωση. Υπεύθυνη για την εντυπωσιακή αυτή παραγωγή είναι η διαφημιστική εταιρεία “The Newtons Laboratory” η οποία συνεργάστηκε με την εταιρεία παραγωγής ταινιών “Filmiki” και τον παγκοσμίως καταξιωμένο Έλληνα σκηνοθέτη Ντένη Ηλιάδη.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο F2G είναι διαθέσιμες στην ανανεωμένη ιστοσελίδα www.F2G.gr η οποία προσφέρει:
  • μοναδικά online πακέτα χρόνου ομιλίας, SMS ή ΜΒ με επιπλέον bonus ενεργοποίησηs μέσω του site
  • αποκλειστικό bonus εγγραφής στο site
  • άμεση και πλήρη ενημέρωση σχετικά με το υπόλοιπό χρόνου ομιλίας/SMS/MB
  • χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το F2G Καρτοκινητό
  • ενημέρωση σχετικά με νέους διαγωνισμούς και προσφορές
Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να αποκτήσουν το νέο WIND F2G με μία απλή επίσκεψη σε οποιοδήποτε κατάστημα WIND ή στο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα, ή μέσω του site www.F2G.gr όπου μπορούν να ζητήσουν να τους σταλεί ΔΩΡΕΑΝ στο σπίτι τους. Για ενεργοποίηση του Δωρεάν χρόνου ομιλίας στην ανανέωση αρκεί μια κλήση στο 1300.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...