Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

η HTC λανσαρει το HTC one X στην ελληνικη αγορα!

Η HTC Corporation, κορυφαία εταιρία κατασκευής Smartphones σε παγκόσμιο επίπεδο, ανακοινώνει ότι το πρώτο κινητό από τη νέα σειρά HTC One, το HTC One X διατίθεται στην ελληνική αγορά.

Το νέο HTC One X συνδυάζει ένα νέο επίπεδο σχεδιασμού απαράμιλλης ποιότητας, εκπληκτική κάμερα και κρυστάλλινο ήχο. Παράλληλα, η εμπειρία που προσφέρει το νέο κινητό τηλέφωνο HTC One Χ αποτελεί ό,τι πιο εκλεκτό έχει να παρουσιάσει η HTC, συνδυάζοντας το Android 4.0 (ICS) με το HTC Sense™ 4, τη νέα έκδοση της μοναδικής διεπαφής χρήστη από την HTC.

Παράλληλα με τη διάθεση του HTC One X, η HTC ξεκίνησε ένα νέο διαγωνισμό στην επίσημη σελίδα της εταιρίας στο facebook, www.facebook.com/htcgreece, όπου δίνεται η ευκαιρία σε ένα τυχερό να αποκτήσει το μοναδικό HTC One X. Σε αυτό το πλαίσιο, όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν θα πρέπει να επισκεφτούν την σελίδα της HTC στο Facebook, στη διεύθυνση www.facebook.com/htcgreece, να πατήσουν “Like” και μέσω της εφαρμογής "Your HTC One X" να επιλέξουν την σωστή απάντηση σε 3 ερωτήσεις. Όσοι απαντήσουν σωστά και στις 3 ερωτήσεις, αυτόματα μπαίνουν στην μεγάλη κλήρωση για το νέο κινητό τηλέφωνο της HTC. Για όσους θέλουν να συμμετάσχουν, η διάρκεια του διαγωνισμού εκτείνεται από τις 2 έως και τις 6 Απριλίου.

Η προτεινόμενη λιανική τιμή διάθεσης του HTC One X ανέρχεται στα 699€.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...