Τρίτη 1 Μαΐου 2012

H Symantec Παρουσιάζει Ευρεία Ανάπτυξη στα SSL Certificates

Η εταιρεία Symantec Corp. (Nasdaq: SYMC) ανακοίνωσε, ότι έχει επιτύχει την μεγαλύτερη συνολικά ανάπτυξη στα SSL certificate, με όφελος 10.400 συνολικών certificates, σύμφωνα με την έκθεση January 2012 Netcraft Survey. Η Symantec ηγείται της αναπτυσσόμενης extended validation (EV) SSL αγοράς με μερίδιο αγοράς 40,2%, γεγονός που αποδεικνύει ότι όσον αφορά στο web security, η πλειοψηφία των οργανισμών online εμπιστεύονται την Symantec.

Η υιοθέτηση του EV SSL συνεχίζει να αναπτύσσεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς. Η ετήσια αύξηση των εγκατεστημένων EV SSL certificates κυμαίνεται στο 52,25% από τον προηγούμενο Ιανουάριο του 2011. Η Symantec αποτελεί τον βασικότερο EV SSL πάροχο επιλογής των επιχειρήσεων, διατηρώντας μερίδιο αγοράς 65,6% στην EV SSL αγορά. Η έκθεση της Netcraft καταδεικνύει επίσης ότι η Symantec έχει περισσότερα ενεργά EV SSL certificates σε χρήση σε όλο το διαδίκτυο από όλους τα υπόλοιπα Certificate Authorities.

Η έκθεση ήρθε μετά από ένα έτος γεμάτο με «δημοφιλείς» επιθέσεις που είχαν στόχο τα Certificate Authorities—επιθέσεις που καταδεικνύουν την ανάγκη ενός ισχυρού, αξιόπιστου και υπεύθυνου Certificate Authority community. Η αυξανόμενη δημοτικότητα των SSL certificates και των EV SSL certificates, όπως απεικονίζονται στη συγκεκριμένη έκθεση, επιβεβαιώνει ότι οι καταναλωτές και οι οργανισμοί λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία τους από το malware, τα data breaches και άλλες IT απειλές ασφάλειας.

“To 2011 ανακαλύφθηκαν μία σειρά περιστατικών που εστίαζαν τα Certificate Authorities, από recreational hackers μέχρι σοβαρούς τρομοκράτες του διαδικτύου” είπε ο κ. Χρήστος Βεντούρης, Technology Manager της Symantec Hellas. “H Symantec ως Certificate Authority, βασίζει τις υπηρεσίες της στην εμπιστοσύνη και αποτελεί τη βασικότερη προτεραιότητα μας. Το 2012, η εταιρεία θα συνεχίζει να ηγείται του αγώνα κατά των κυβερνοεγκληματιών, παρέχοντας μία ασφαλή online εμπειρία, καθιστώντας την Symantec την ξεκάθαρη επιλογή για την ασφάλεια των οργανισμών και τις SSL certificate ανάγκες τους.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...