Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Το e-shop.gr πάει όπου πας: Kατέβασε τώρα το νέο application του e-shop.gr για iphone.

Η πρόσβαση στο αγαπημένο site e-shop.gr γίνεται ακόμη ευκολότερη, μέσα από το νέο application για iphone η δωρεάν διάθεση του οποίου ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες.

Με την συγκεκριμένη εφαρμογή οι χρήστες αποκτούν πλήρη πρόσβαση από την οθόνη του κινητού τους σε όλα τα προϊόντα που βρίσκονται στο site του e-shop.gr , με φωτογραφίες, ανάλυση χαρακτηριστικών, διαθεσιμότητα και τιμή ανά προϊόν.

Η αναζήτηση προϊόντων και πλοήγηση στο site επιταχύνεται μέσα από φίλτρα επιλογής, ενώ η τοποθέτηση μιας παραγγελίας και η πλήρης παρακολούθηση της εξέλιξη της μπορεί να ολοκληρωθεί χρησιμοποιώντας αποκλειστικά την mobile εφαρμογή.

Η αμεσότητα στην επικοινωνία ενισχύεται από το iphone app, μέσω της εύκολης πρόσβασης στις επίσημες σελίδες της εταιρίας μας σε Facebook και Twitter. Από την εφαρμογή δεν θα μπορούσαν να λείπουν όλα τα εκπτωτικά προϊόντα των ημερήσιων και εβδομαδιαίων προσφορών ‘Eshop Specials” και “Crazy Sundays” αλλά και οι προσφορές newsletter που ανανεώνονται σε πραγματικό χρόνο ώστε οι χρήστες να έχουν την δυνατότητα να προλάβουν τις αγαπημένες του προσφορές, πριν αυτές εξαντληθούν. Τέλος, ο χρήστης μπορεί να εντοπίσει εύκολα το φυσικό κατάστημα eshop point που τον εξυπηρετεί μέσω google maps.

Η εφαρμογή για iphone του e-shop.gr γνώρισε τεράστια επιτυχία από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας της, ενώ η υψηλή ζήτηση την έφερε στην Νο1 θέση των ελληνικών downloads. Οι ενθουσιώδεις κριτικές των χρηστών απέδωσαν 4.5/5 αστέρια στην αξιολόγηση της. Μπορείτε να κατεβάσετε την δωρεάν εφαρμογή του e-shop.gr από εδώ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...