Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Κομψή σχεδίαση υψηλών προδιαγραφών για τα νέα ψυγεία της LG

Η LG Electronics, παρουσιάζει τα νέα ψυγεία ντουλάπες Side by Side GC-P217LBRV και GC-P217LMRV, τα οποία χαρακτηρίζονται από το μοντέρνο design σε μαύρο και κόκκινο χρώμα και αξιοποιούν την τεχνολογική καινοτομία της LG στις οικιακές συσκευές. Τα νέα ψυγεία της LG ενσωματώνουν τεχνολογία έξυπνης απόδοσης και κορυφαίες τεχνολογικές λύσεις φρεσκάδας για εξοικονόμηση ενέργειας, αποτελεσματικότητα και φρέσκα τρόφιμα.

Ο σχεδιασμός των νέων ψυγείων GC-P217LBRV και GC-P217LMRV προσδίδει μια μοντέρνα και κομψή εμφάνιση στην κουζίνα με το μαύρο και το κόκκινο να κυριαρχούν στη σχεδίασή τους, δημιουργώντας ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής και δημιουργίας. Το Soft Touch Mini Bar, με το οποίο είναι εξοπλισμένα τα νέα ψυγεία ντουλάπες της LG, συμβάλλει στο υψηλό επίπεδο ευκολίας στην καθημερινότητα αλλά και ευχρηστίας, καθώς επιτρέπεται το άνοιγμα του Mini Bar του ψυγείου με ένα μαλακό άγγιγμα, όσο απασχολημένα και ας είναι τα χέρια. Τα ψυγεία ενσωματώνουν την τεχνολογία γραμμικού συμπιεστή της LG που προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων, λιγότερο θόρυβο, ακόμη μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και εξασφαλίζει τη φρεσκάδα των τροφίμων. Η LG παρέχει 10 ετη εγγύηση για τον Γραμμικό Συμπιεστή χάρη στην ανθεκτικότητα και αξιοπιστία του.

Η κορυφαία τεχνολογία φρεσκάδας της LG εξασφαλίζει απόλυτη υγιεινή και άνεση διατηρώντας τη βέλτιστη θερμοκρασία για τα τρόφιμα με το Moist Balance Crisper. Πρόκειται για ένα ειδικό δικτυωτό κάλυμμα συρταριού το οποίο βοηθά να διατηρείται η υγρασία στο βέλτιστο επίπεδο. Με την τεχνολογία BioshieldTM, επίσης, αποτρέπεται η δημιουργία μούχλας που θα είχε ως αποτέλεσμα την παραμόρφωση της στεγανοποίησης.

Τέλος, τα ψυγεία ντουλάπες Side by Side GC-P217LBRV και GC-P217LMRV ανήκουν στην ενεργειακή κλάση Α+ και είναι πιο αποδοτικά έως και 20% σε σύγκριση με τα ψυγεία της κλάσης Α, παρέχοντας καλύτερη συντήρηση και καταναλώνοντας λιγότερη ενέργεια.

Η ανάπτυξη κορυφαίων τεχνολογιών στις οικιακές συσκευές, οι οποίες εφαρμόζονται και στα νέα ψυγεία GC-P217LBRV και GC-P217LMRV της LG, έχουν ως στόχο τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των καταναλωτών και τη δημιουργία ενός ευχάριστου και υψηλής αισθητικής περιβάλλοντος στην κουζίνα, γιατί Life’s Good!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...