Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Ανακοινώθηκαν οι τιμές για το VDSL

Τέσσερα διαφορετικά οικονομικά πακέτα VDSL, που θα ξεκινούν από 36,90 ευρώ τελική τιμή, πρόκειται να βγάλει στην αγορά ο ΟΤΕ αμέσως μόλις... η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων δώσει και τυπικά το οριστικό "ok" στην συνεδρίαση της Ολομέλειας που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο ΟΤΕ εκτός από τις τιμές για την απλή παροχή της υπηρεσίας (19,90 ευρώ ανά μήνα για την ταχύτητα πρόσβασης έως 30 Mbps και 29,90 ευρώ μηνιαίως για ταχύτητες έως 50 Mbps), που είναι γνωστές από τον περασμένο Μάρτιο, κατέθεσε στην ΕΕΤΤ, τον Ιούλιο, και πακέτα 2play με τις τελικές τιμές για την διάθεση της υπηρεσίας στους καταναλωτές.

Πρόκειται για τέσσερα συνολικά οικονομικά προγράμματα στα οποία, εκτός από την πρόσβαση στο ίντερνετ σε υψηλές ταχύτητες μέσω του δικτύου VDSL, περιλαμβάνονται, επίσης, απεριόριστες κλήσεις προς τα εθνικά σταθερά αλλά και κλήσεις προς εθνικά κινητά. Όλα τα οικονομικά προγράμματα έχουν ελάχιστη διάρκεια 12 μήνες.

Στη συνεδρίαση της Ολομέλειας της ΕΕΤΤ, πριν δύο μέρες, εγκρίθηκαν οι τιμές λιανικής που είχε προτείνει ο ΟΤΕ, στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης, καθώς και οι τιμές χονδρικής για τους παρόχους και απομένει πλέον η τυπική έγκριση της Επιτροπής καθώς και ο ορισμός ημερομηνίας για την έναρξη παροχής της υπηρεσίας στους καταναλωτές από τον ΟΤΕ και τους εναλλακτικούς παρόχους.

Ειδικότερα τα οικονομικά προγράμματα του ΟΤΕ για τις υπηρεσίες VDSL έχουν ως εξής:

Α. OTE DOUBLE PLAY 30 GR

Στο εν λόγω πρόγραμμα, που για το πρώτο εξάμηνο θα διατίθεται με μειωμένη τιμή 36,90 ευρώ, η οποία στην συνέχεια θα διαμορφωθεί στα 41,90 ευρώ, περιλαμβάνονται: το μηνιαίο πάγιο της τηλεφωνικής σύνδεσης PSTN ή ISDN Bra, η ευρυζωνική πρόσβαση στο διαδίκτυο με ταχύτητες εως 30 Mbps και απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις εντός και εκτός δικτύου ΟΤΕ.

Β. OTE DOUBLE PLAY 50 GR

Το πρόγραμμα στην τελική τιμή των 46,90 ευρώ για το πρώτο εξάμηνο και των 51,90 ευρώ για το επόμενο διάστημα περιλαμβάνει το μηνιαίο πάγιο της τηλεφωνικής σύνδεσης PSTN ή ISDN Bra, ευρυζωνική πρόσβαση στο διαδίκτυο με ταχύτητες εως 50 Mbps και απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις.

Γ. OTE DOUBLE PLAY 30 PLUS

Με 40,90 ευρώ για το πρώτο εξάμηνο και 45,90 ευρώ για την υπόλοιπη διάρκεια του προγράμματος το OTE DOUBLE PLAY 30 PLUS περιλαμβάνει το μηνιαίο πάγιο της τηλεφωνικής σύνδεσης PSTN ή ISDN Bra, την ευρυζωνική πρόσβαση στο διαδίκτυο με ταχύτητες έως 30 Mbps, απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις εντός και εκτός δικτύου ΟΤΕ αλλά και 60 λεπτά για κλήσεις από το σταθερό προς κινητά.

Δ. OTE DOUBLE PLAY 50 PLUS

Με 50,90 ευρώ το μήνα για το πρώτο εξάμηνο και 55,90 ευρώ το μήνα για την υπόλοιπη διάρκεια το πρόγραμμα OTE DOUBLE PLAY 50 PLUS περιλαμβάνει το πάγιο μηνιαίο τέλος της γραμμής, πρόσβαση στο ίντερνετ με ταχύτητες έως 50 Mbps, απεριόριστες κλήσεις προς όλα τα σταθερά αλλά και 60 λεπτά κλήσεων προς εθνικά κινητά όλων των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...