Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Τα Invizimals επιστρέφουν στο PSP™ (PlayStation®Portable) με τον τίτλο Invizimals: Στη Ζώνη της Σκιάς

Η Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) ανακοινώνει την επανακυκλοφορία του Invizimals™: Shadow Zone στα ελληνικά! Το Invizimals: Στη Ζώνη της Σκιάς θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά στα τέλη Νοεμβρίου αποτελώντας το ιδανικό δώρο για όλους τους μικρούς φίλους του PSP ενόψει της εορταστικής περιόδου. Η ελληνική έκδοση του παιχνιδιού θα διατεθεί, τόσο ως αυτόνομο παιχνίδι, όσο και με τα εξής πακέτα:
  • Invizimals: Στη Ζώνη της Σκιάς και κάμερα PSP
  • Invizimals: Στη Ζώνη της Σκιάς, κάμερα PSP και κονσόλα PSP E-1000
Το Invizimals: Στη Ζώνη της Σκιάς θα κυκλοφορήσει πλήρως εξελληνισμένο, επιτρέποντας έτσι σε όλους τους μικρούς φίλους να απολαύσουν στο έπακρο αυτό το πρωτοποριακό παιχνίδι. Ο αποκλειστικός αυτός τίλτος για το PSP έρχεται να προστεθεί σε μια μεγάλη γκάμα παιχνιδιών που έχουν προσαρμοστεί στα Ελληνικά στο πλαίσιο των συστηματικών προσπαθειών της Sony Computer Entertainment Europe να προσφέρει σε όλους τους Έλληνες φίλους του PlayStation άφθονο ψυχαγωγικό περιεχόμενο και πολυάριθμα παιχνίδια στην Ελληνική γλώσσα!

Ο τίτλος αποτελεί την συνέχεια του ιδιαίτερα επιτυχημένου Invizimals και προσκαλεί τα παιδιά να εξερευνήσουν ένα φανταστικό κόσμο γεμάτο εκπλήξεις. Ο τίτλος αξιοποιεί την κάμερα του PSP και την τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality) προκειμένου να εντάξει τον εικονικό κόσμο στον πραγματικό και να μετατρέψει κάθε σπίτι ή κήπο σε ένα μαγικό χώρο, στον οποίο κρύβονται περισσότερα από 100 Invizimals.

Το  Invizimals: Στη Ζώνη της Σκιάς, που υπογράφει η Novorama, καλεί τους μικρούς κυνηγούς τεράτων να ανακαλύψουν και να αιχμαλωτίσουν τα Invizimals που κρύβονται σε κάθε πιθανή κι απίθανη γωνιά. Αξιοποιώντας την ισχύ του PSP και τις δυνατότητες της PSP camera, του μικροφώνου και των καρτών Invizimals trap, οι μικροί "κυνηγοί" μπορούν να αναζητήσουν τα αεικίνητα πλασματάκια κάτω από το κρεβάτι, στους διαδρόμους του σούπερ μάρκετ ή μέσα στα συρτάρια της ντουλάπας! Ο καλός κυνηγός, βέβαια, οφείλει να επιστρατεύει και το μυαλό του, αφού για να αιχμαλωτίσει τα τερατάκια του παιχνιδιού θα πρέπει να τα καθοδηγήσει με σφυρίγματα κατευθείαν στην παγίδα.

Χάρη  στις δυνατότητες εξατομίκευσης  μπορείτε να χτίσετε το δικό σας  στρατό Invizimals, προσαρμόζοντάς τα στο προσωπικό σας στυλ. Κάθε Invizimal είναι εντελώς ξεχωριστό και μπορείτε να τους αλλάξετε χρώματα και να τους δώσετε το όνομα της επιλογής σας! Έχετε, επίσης, τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τον πιο ξεχωριστό και ασυνήθιστο στρατό και να ανταλλάξετε τερατάκια με τους φίλους σας ή να αυξήσετε τις δυνάμεις τους, δοκιμάζοντας μυστικούς χρωματικούς συνδυασμούς.

Μη ψάχνετε άλλο για εορταστικά δώρα. Η απόλυτη επιλογή για όλα τα παιδιά είναι το Invizimals: Στη Ζώνη της Σκιάς! αποκλειστικά για το PSP στα ελληνικά!

Ανακαλύψτε περισσότερα στο http://gr.playstation.com/
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...