Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Μεγάλος χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός από το e-shop.gr!


Και ποιος δεν  θα ήθελε να κάνει δικό του ένα laptop, ένα tablet και ένα smart phone; Αυτό ακριβώς σκεφτήκαμε και εμείς και έτσι γεννήθηκε η ιδέα για τον χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό του e-shop.gr που κάνει αυλαία σήμερα! Γιατί δε νοούνται Χριστούγεννα χωρίς δώρα!

Γι’ αυτό, λοιπόν, και το e-shop.gr αποφάσισε να σας εκπλήξει ευχάριστα φέτος τις γιορτές, διοργανώνοντας τον πιο hot τεχνολογικό διαγωνισμό στην σελίδα του στο Facebook και χαρίζοντας τα πιο απίθανα δώρα στους fans του!

Ο χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός  μας θα αναδείξει 3 τυχερούς νικητές οι οποίοι θα κερδίσουν με τη σειρά ανάδειξής τους τα εξής «αχτύπητα» δώρα: 1 laptop HP 2000-BF69WM με WINDOWS 8 (PER.901027), 1 Samsung GALAXY Ace (TEL.007066) και 1 Triline VN7018 Internet Tablet (PER.662437)!

Για να έχετε  την ευκαιρία να αναδειχτείτε κι εσείς νικητές, γίνετε μέλη κάνοντας «Like» στη σελίδα μας στο Facebook και δηλώστε συμμετοχή υποβάλλοντας τα στοιχεία σας στο tab του διαγωνισμού! Επίσης, κάνοντας «Share» στα posts του διαγωνισμού που θα αναρτώνται στη σελίδα μας στο Facebook, εξασφαλίζετε κάθε φορά μία επιπλέον συμμετοχή στο διαγωνισμό!

Ο διαγωνισμός  θα διαρκέσει από την Τετάρτη 12 Δεκέμβρη 2012 μέχρι και την Τετάρτη 26 Δεκέμβρη 2012, ενώ η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 27 Δεκέμβρη 2012, αναδεικνύοντας τους 3 μεγάλους τυχερούς!

Αλήθεια, εσείς πόσο τυχεροί αισθάνεστε; Δηλώστε συμμετοχή στον μεγάλο μας διαγωνισμό και διεκδικήστε τα πιο απίθανα χριστουγεννιάτικα δώρα που χαρίζει το e-shop.gr, αποκλειστικά για τους fans του! Καλή επιτυχία και καλές γιορτές σε όλους!

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...