Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

H Sony φέρνει την τηλεόραση LCD ανάλυσης 4K στις 84 ίντσες στην Ελλάδα στις αρχές Δεκεμβρίου

Μία καθηλωτική εμπειρία, χάρη στη μεγάλη οθόνη  υψηλής ανάλυσης και τον υψηλής ποιότητας δυνατό ήχο, αλλά και νέοι τρόποι για να απολαμβάνετε την τηλεόραση

Η Sony υπερήφανα ανακοινώνει τη διάθεση της νέας τηλεόρασης BRAVIA 84 ιντσών με ανάλυση 4K στην Ελλάδα, από την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου.
Η μοναδική αυτή τηλεόραση διαθέτει οθόνη LCD με ανάλυση 4K (3840 x 2160) στην μεγαλύτερη κατηγορία της βιομηχανίας και ενσωματώνει τη μηχανή 4K X-Reality PRO της Sony, για πολύ καλή ποιότητα εικόνας και υπέρ-ανάλυση, δίνοντας σας τη δυνατότητα να αναπαράγετε διάφορα περιεχόμενα, όπως ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα, φωτογραφίες και παιχνίδια – σε μία όμορφη ποιότητα εικόνας 4K στην εντυπωσιακή οθόνη 84 ιντσών. Δεν θα ενοχλείστε από τα pixel, ενώ θα βλέπετε άκρως ρεαλιστικές και όμορφα καθαρές εικόνες από μία γωνία θέασης 60 μοιρών, ακόμα και αν κάθεστε στο μισό της απόστασης από την οθόνη, σε σχέση με τη θέαση σε Full HD (για την οποία, η προτεινόμενη απόσταση είναι ίση με τρεις φορές το ύψος της οθόνης).
Για να απολαύσετε μια καθηλωτική εμπειρία «κινηματογραφικών διαστάσεων»  με την υψηλότερη ποιότητα εικόνας  και ήχου, μπορείτε να αποκτήσετε τη νέα BRAVIA LCD, KD-84X9005 κατόπιν ειδικής προ-παραγγελίας στα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών. Η συναρμολόγηση, τοποθέτηση και επίδειξη λειτουργίας πραγματοποιούνται εντελώς δωρεάν από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας στο χώρο σας.
Με  την ολοκλήρωση της διαδικασίας, μπορείτε αμέσως να απολαύσετε την πρώτη τηλεόραση BRAVIA 84 ιντσών, με ανάλυση 4K από τη Sony, η οποία διατίθεται με τρία χρόνια εγγύηση.
Ετοιμαστείτε  να ζήσετε μια εμπειρία πρωτόγνωρη, που δεν έχει σχέση με ότι έχετε συνηθίσει με κάποια από τις υπάρχουσες τηλεοράσεις.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...