Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Φήμες και φωτογραφίες για νέο φθηνό iPhone από την Apple

Ξέρω τι θα πείτε, σας προλαβαίνω, το ίδιο είπα κι εγώ. Αλλά μεταξύ μας, ποιος δεν θα ήθελε ένα φθηνό iPhone;

πείτε μου…σοβαρά. Η Apple έχει ξεφύγει στις τιμολογιακές της πολιτικές και οι καταναλωτές κάνουν τον σταυρό τους μήπως οι τιμές των iPhone, iPad και ό,τι συσκευή τέλος πάντων ξεκινάει με το πολυπόθητο (για κάποιους) “i” πέσουν έστω λίγο.

Η φήμη αυτή, που ξεκίνησε από το Tactus blog και αναπαράχθηκε ακόμα και από το bussinessinsider.com αναφέρει μία καινούργια συσκευή iPhone το οποίο θα κοστολογείται περίπου στο μισό από την τιμή του iPhone 5. Σύμφωνα πάντα με το Tactus, η φωτογραφία που βλέπετε είναι το πίσω μέρος του νέου “φθηνού” iPhone. Αν η φωτογραφία είναι πραγματική τότε θα λέγαμε πως η Apple για να κόψει το κόστος του νέου “low cost iPhone” προσανατολίζεται σε λύσεις με πλαστικό body και όχι με το αλουμινένιο που χρησιμοποιεί μέχρι τώρα στα τελευταία iPhone.
Aν όλα αυτά δεν είναι μία κακόγουστη φάρσα, τότε σύμφωνα με τις πληροφορίες, το φθηνό iPhone θα πρέπει να κάνει την εμφάνισή του περίπου στις 15 Οκτωβρίου 2013. Αλήθεια; Ψέματα; Ο χρόνος θα δείξει. Πάντως νομίζω πως ένα φθηνό iPhone δεν θα χάλαγε κανέναν τελικά, εσείς τι λέτε;

[Dailyfix.gr @ apn]
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...