Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

H LG παρουσιάζει τo νέο LG Optimus L7II


Το νέο smartphone της δημοφιλούς σειράς L SeriesII διακρίνεται για το μοναδικό σχεδιασμό του και την αξεπέραστη ευφυΐα του

Η LG Electronics (LG) παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της για καινοτόμα προϊόντα κινητής τηλεφωνίας, παρουσιάζει το νέο Optimus L7II, ένα κινητό που ακολουθεί την επιτυχημένη πορεία της σειράς L Series με πωλήσεις πάνω από 10 εκ. μονάδες παγκοσμίως. Η σύγχρονη αισθητική σχεδιασμού με περισσότερες καινοτομίες και πλούσια χαρακτηριστικά διακρίνουν το Optimus L7II, το οποίο στοχεύει να τραβήξει την προσοχή στην παγκόσμια και ελληνική αγορά.

Ο κ. Ζαφείρης Ψαραδέλλης, Mobile Communications & ISP Director της LG Electronics Hellas δήλωσε σχετικά με την κυκλοφορία του Optimus L7II: «Καλωσορίζουμε το νέο Optimus L7II  στην επιτυχημένη οικογένεια των smartphones της LG. Πιστεύουμε ότι πρόκειται για μία συσκευή που θα έχει μεγάλη απήχηση στους καταναλωτές, χάρη στη μοναδική του εμφάνιση, στις προηγμένες λειτουργίες του αλλά και στην ισορροπία τιμής-απόδοσης».

Το Optimus L7II ενσωματώνει τον κομψό σχεδιασμό της πρώτης γενιάς L Series, αλλά προσθέτει μία πινελιά στη σχεδιαστική φιλοσοφία της LG, η οποία έχει αποτυπωθεί σε τέσσερις βασικούς άξονες: Λιτές ξεκάθαρες γραμμές, περίγραμμα επεξεργασμένο με Laser, εντυπωσιακή πίσω όψη και έξυπνος φωτισμός LED για το πλήκτρο αρχικής οθόνης.

Η νέα συσκευή της LG ξεχωρίζει κυρίως για το εύρος εύχρηστων λειτουργιών, περιλαμβάνοντας τα αποκλειστικά UX χαρακτηριστικά των LG smartphones, όπως τα QuickMemo™, Quick Button και Safety Care. Με το QuickMemo™ ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει τις προσωπικές του σημειώσεις σε οποιαδήποτε οθόνη, όπως σε μία σελίδα Internet, σε μία φωτογραφία ή ακόμα και σε ένα χάρτη και στη συνέχεια να τις αποθηκεύσει ή να τις μοιραστεί με τους φίλους του. Το πλήκτρο άμεσης πρόσβασης, ‘Quick Button’, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιαδήποτε εφαρμογή που ο χρηστής έχει προκαθορίσει, π.χ. κάμερα, internet, μουσική, ή ακόμα και το QuickMemo™, ενώ το Safety Care προσφέρει τρεις χρήσιμες επιλογές: προώθηση κλήσεων έκτακτης ανάγκης, ειδοποίηση μη χρήσης του τηλεφώνου και γνωστοποίηση της τοποθεσίας του τηλεφώνου, λειτουργίες μέσω των οποίων μπορεί ο χρήστης να επικοινωνήσει με ένα κοντινό του πρόσωπο σε περίπτωση ανάγκης.

Χάρη στην υψηλής ανάλυσης οθόνη τεχνολογίας IPS, με διαγώνιο 4,3 ιντσών, αλλά και στην αναβαθμισμένη μπαταρία της σειράς Optimus L SeriesII το Optimus L7II προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία επικοινωνίας, ενώ παράλληλα η κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 8.0MP με φλας LED ανταποκρίνεται εξαιρετικά στις σύγχρονες multimedia ανάγκες του χρήστη.

Το Optimus L7II θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά από το Μάιο 2013.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...