Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Η HP προσφέρει αυξημένη φορητότητα και απόδοση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Η HP ανακοίνωσε το λανσάρισμα νέων προϊόντων, τεχνολογίας και εργαλείων σχεδιασμένων ειδικά για να βοηθήσουν τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους και τις δυνατότητες σύνδεσης.
Δεδομένου ότι πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις προσπαθούν να συνδυάσουν απόδοση, ποιότητα και σχεδιασμό, όσον αφορά αγορές στον τομέα ΙΤ, η ΗΡ έρχεται να βοηθήσει αυτές τις επιχειρήσεις να πετύχουν την αναγκαία ισορροπία με υψηλής απόδοσης notebooks που προσφέρουν ταυτόχρονα καινοτόμο σχεδιασμό και χαρακτηριστικά, καθώς και αξιόπιστες λύσεις εκτύπωσης που μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν σε ένα εταιρικό περιβάλλον. Παράλληλα, τα προϊόντα και οι λύσεις της ΗΡ είναι σχεδιασμένα για να ανταποκριθούν στον προϋπολογισμό των μικρομεσαίες επιχειρήσεων, εστιάζοντας ταυτόχρονα στην παραγωγικότητα και της διαχειρισιμότητα.

Στα νέα προϊόντα και υπηρεσίες HP για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, περιλαμβάνονται τα ακόλουθα:
  • Η σειρά business notebooks HP ProBook 400 τα οποία διαθέτουν κομψή σχεδίαση, μεγάλη αυτονομία(1) και αντοχή, σε συνδυασμό με χαρακτηριστικά ασφάλειας και καλύπτουν κάθε επαγγελματική ανάγκη.
  • Η σειρά business notebooks HP 200 τα οποία διαθέτουν εργαλεία multimedia και δυνατότητα συνδεσιμότητας για οικιακή και επαγγελματική χρήση.(2)
  • Τα HP Scanjet Sheet-feed Scanner και οι εκτυπωτές HP LaserJet και HP Officejet που βοηθούν τις επιχειρήσεις να διαχειριστούν το περιβάλλον εκτύπωσης και απεικόνισης προκειμένου να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα.
«Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που εμπιστεύονται την ΗΡ πρέπει να ανταποκριθούν σε πολλούς ρόλους – managers, λογιστήριο, ΙΤ – συνεπώς χρειάζονται ευέλικτα εργαλεία υψηλής απόδοσης», δήλωσε ο Ralf Groh, Director Commercial Marketing, Printing & Personal Systems Group EMEA. «Η ΗΡ εστιάζει στην παροχή φιλικών τεχνολογιών που βελτιώνουν την απόδοση των πελατών μας, ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο στον τομέα της παραγωγικότητας με προηγμένες λύσεις φορητότητας και αντοχής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...