Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Το Xbox παρουσιάζει εφαρμογές για τους core gamers

Image representing Xbox as depicted in CrunchBase
Image via CrunchBase
Περισσότερο από ποτέ το Xbox 360 είναι η πλατφόρμα για τους core gamers, καθώς η εφαρμογή Machinima προστίθεται στην ήδη υπάρχουσα γκάμα εφαρμογών, φέρνοντας μερικά από τα μεγαλύτερα brands του gaming στη μεγαλύτερη οθόνη στο σαλόνι του σπιτιού*.

Για την εφαρμογή Machinima πριν μερικές εβδομάδες o ρυθμός των downloads ήταν συγκλονιστικός. Το Machinima είναι ο κορυφαίος διεθνώς προορισμός ψυχαγωγίας στο YouTube, καθώς και η πρώτη εφαρμογή στο Xbox 360 που λανσάρεται ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο, σε όλες τις αγορές του Xbox LIVE. Η ανταπόκριση μέχρι στιγμής από την κοινότητα του Xbox LIVE ήταν πολύ θετική, καθώς το Machinima είναι μια από τις πιο επιτυχημένες εφαρμογές των τελευταίων 12 μηνών.

Όλα τα αγαπημένα σας κανάλια του Machininima είναι διαθέσιμα μέσω της εφαρμογής που σας δίνει εύκολη πρόσβαση στην με πλούσιο gaming και πρωτότυπο περιεχόμενο βιβλιοθήκη του Machinima, περιλαμβάνοντας:

· Επεισόδια από τις δημοφιλείς σειρές όπως “Mortal Kombat: Legacy,” “Halo 4: Forward Unto Dawn” και άλλες

· Live streams και gameplay videos από τους σημερινούς πιο δημοφιλείς video game τίτλους· Πρωτότυπο υλικό, συμπεριλαμβανομένων των εβδομαδιαίων και καθημερινών shows, όπως τα δημοφιλή “Sanity Not Included” και “How to Annoy People”
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...