Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Η ΕΦΑΡΜΟΓΙΑΔΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΙΣ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ

Μεγάλος Χορηγός η WIND


Ο διαγωνισμός που αναδεικνύει τις καλύτερες εφαρμογές για φορητές συσκευές και προβάλλει τους ιδιώτες developers και τα μικρά επιχειρηματικά σχήματα διοργανώνεται για τρίτη φορά: πρόκειται για την Εφαρμογιάδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουνίου, στο BIOS. Μεγάλος Χορηγός του διαγωνισμού είναι η WIND.

Η Εφαρμογιάδα έχει ήδη καθιερωθεί ως σημείο αναφοράς στην κοινότητα των ανεξάρτητων developers και των start-ups που δραστηριοποιούνται στην αγορά των εφαρμογών. Περισσότερα από 200 άτομα παρακολούθησαν τις δύο πρώτες Εφαρμογιάδες, τον Ιούλιο και τον Οκτώβριο του 2012, ενώ ο διαγωνισμός προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών εντύπων, ραδιοφωνικών σταθμών και τηλεοπτικών καναλιών (Βήμα FM, Ελεύθερος Τύπος, ΣΚΑΙ κ.α.)

Σκοπός του διαγωνισμού είναι να αναδείξει τις καινοτόμες ιδέες στο πεδίο των εφαρμογών και να δώσει την ευκαιρία σε developers και start-ups να προβάλλουν τη δουλειά τους σε επενδυτές, επιχειρήσεις που αναζητούν ανθρώπινο δυναμικό και φυσικά στο κοινό που είναι και ο αμεσότερος κριτής του έργου τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή δωρεάν στην ιστοσελίδα www.efarmogiada.gr. Ο αριθμός των εφαρμογών που συμμετέχουν ανά Εφαρμογιάδα δεν ξεπερνά τις 12, ωστόσο, οι επιπλέον συμμετοχές παίρνουν άμεσα σειρά προτεραιότητας για την επόμενη Εφαρμογιάδα. Την ημέρα διεξαγωγής του διαγωνισμού, ο κάθε developer πραγματοποιεί μια 5λεπτη παρουσίαση της εφαρμογής του και το κοινό ψηφίζει για τις τρεις καλύτερες εφαρμογές.

Εκτός από την αναγνώριση, οι νικητές του διαγωνισμού κερδίζουν δώρα που προσφέρει η WIND - μεταξύ άλλων δύο smartphones Huawei Honor 2- ενώ η online πλατφόρμα e-mail marketing Moosend προσφέρει στους 3 πρώτους νικητές της Εφαρμογιαδας #3 υπηρεσίες αποστολής των e-mail newsletter τους δωρεάν για 6 μήνες.

Η Εφαρμογιάδα #3 διοργανώνεται από την Twilight Zone Publications και το appgaraz.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...