Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Ascend P6: Το πιο λεπτό android smartphone της αγοράς


Έχει πάχος μόλις 6,18 χιλιοστά και το βάρος του είναι μόνον 120 γραμμάρια, παρά το μεταλλικό σώμα του

Η κινεζική εταιρεία τηλεπικοινωνιών, Huawei, παρουσίασε την Τρίτη το κινητό τηλέφωνο Ascend P6. Σύμφωνα με τους σχεδιαστές του πρόκειται για το πιο λεπτό android smartphone που κυκλοφορεί σήμερα στην αγορά, με μια πανίσχυρη κάμερα στο μπροστινό μέρος της συσκευής.

Το Ascend P6 έχει πάχος μόλις 6,18 χιλιοστά και το βάρος του είναι μόνον 120 γραμμάρια, παρά το μεταλλικό σώμα του. Διαθέτει οθόνη 4.7 ιντσών με HD ανάλυση, ενώ η μπροστινή κάμερα έχει ανάλυση 5 megapixel -  την υψηλότερη από όλες τις συσκευές της κατηγορίας. Στο πίσω μέρος υπάρχει κάμερα 8 megapixel με διάφραγμα F2.0, 40mm Macro View, BSI, η οποία είναι ικανή για εγγραφή Full HD video. Επιπλέον διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 8GB , microSD θύρα και μπαταρία με χωρητικότητα 2.000 mAh. Ο επεξεργαστής του είναι τετραπύρηνος, στο 1.5 GHz με 2GB RAM.

Το νέο smartphone «τρέχει» την τελευταία έκδοση του Android Jelly Bean 4.2.2, στην οποία έχει προστεθεί η νέα έκδοση του γραφικού περιβάλλοντος της εταιρείας, το Emotion UI, η οποία φέρνει περισσότερες από 300 αλλαγές.

Στην ευρωπαική αγορά θα αρχίσει να διατίθεται σταδιακά από τον Ιούλιο και θα είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα: άσπρο, μαύρο και ροζ, ενώ η τιμή του έχει οριστεί στα 449 ευρώ.

Λίγο πριν την παρουσίαση του Ascend P6 ο υπεύθυνος του τμήματος μάρκετινγκ της κινεζικής εταιρείας δείχνει το νέο κινητό στο BBC:
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...