Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Εμπνευστείτε με το νέο VAIO® Duo 13


Το υβριδικό Ultrabook™ διαθέτει ψηφιακή γραφίδα, για να καταγράφετε όλες τις σκέψεις σας

VAIO® Duo 13 (λειτουργία πληκτρολογίου)      VAIO® Duo 13 (λειτουργία slate) 

Μοναδικός σχεδιασμός Surf Slider™ για να μεταφέρεστε από τη λειτουργία slate στη λειτουργία πληκτρολογίου, και αντίστροφα

Συλλάβετε, προσωποποιήστε και μοιραστείτε έγγραφα ή φωτογραφίες με την πίσω κάμερα με αισθητήρα Exmor RS™ for PC, 8 megapixel, και την άνετη γραφίδα digitizer
Εξίσου δυναμικό με το smartphone σας, με δυνατότητα σύνδεσης mobile broadband και τεχνολογία always-on, που σας κρατάει ενήμερους ακόμα και σε κατάσταση αναμονής

Όπου και αν είστε, ό,τι και αν κάνετε, εξερευνήστε νέες ιδέες με το φορητό υπολογιστή VAIO® Duo 13, από τη Sony, το λεπτό και ελαφρύ υβριδικό Ultrabook™ με οθόνη 33,7 εκ. (13,3”) - μέγεθος ικανό να απελευθερώσει τη φαντασία σας.

Προτιμάτε να πληκτρολογείτε ή να γράφετε; Ή μήπως και τα δυο; Η επιλογή είναι δική σας, όπου κι αν σας οδηγούν οι σκέψεις  σας. Ο φορητός υπολογιστής VAIO® Duo 13 διαθέτει ένα μοναδικό σχεδιασμό Surf Slider™, με τον οποίο μπορείτε αδιάλειπτα να μεταφέρεστε από τη λειτουργία slate στη λειτουργία πληκτρολογίου, και αντίστροφα, για να εργάζεστε καλύτερα, όπως σας αρέσει. Ζωγραφίστε, σχεδιάστε ή γράψτε «χειρόγραφα» σημειώσεις με τη λειτουργία slate χάρη στην άνετη γραφίδα digitizer, που λειτουργεί με πίεση, στο κάθε άγγιγμά σας. Ή, απλώς, αλλάξτε τη λειτουργία σε πληκτρολόγιο για να γράψετε κείμενα και παρουσιάσεις με το πλήρως φωτιζόμενο πληκτρολόγιο backlit και την οθόνη multi-touch, υψηλής απόκρισης.


Βγάλτε τη γραφίδα digitizer από τη θήκη της, και αυτόματα θα ξεκινήσει η λειτουργία Note Anytime for VAIO για άμεση λήψη σημειώσεων, ώστε να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας. Δεν χρειάζεται καν να πληκτρολογήσετε τον κωδικό ασφαλείας σας όταν ξανανοίξετε τον υπολογιστή, επειδή χάρη στην αναγνώριση προσώπου, σας αναγνωρίζει, άμεσα, και σας παρέχει πρόσβαση. Ποτέ άλλοτε δεν μπορούσατε τόσο αυθόρμητα να συλλαμβάνετε, να διαμορφώνετε και να μοιράζεστε τις σκέψεις σας, είτε βρίσκεστε σε κίνηση, είτε είστε κολλημένοι σε ένα γραφείο.

Ο φορητός υπολογιστής  VAIO® Duo 13 έχει να επιδείξει μία πίσω κάμερα, που διαθέτει μηχανή με αυτόματη εστίαση, 8 megapixel και αισθητήρα Exmor RS™ for PC, για εικόνες με πολλές και καθαρές λεπτομέρειες. Μπορείτε, πλέον, να συλλαμβάνετε εικόνες με εξαιρετική καθαρότητα από εκτυπώσεις, σημειώσεις σε ασπροπίνακα ή ακόμα και σε προβαλλόμενες διαφάνειες. Η ενσωματωμένη εφαρμογή CamScanner τακτοποιεί τις εικόνες σας και ισιώνει τις στραβές γωνίες, ώστε τόσο οι φωτογραφίες, όσο και το σκαναρισμένο κείμενο να παραμείνουν ευθυγραμμισμένα και ακριβή. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Optical Character Recognition για αναγνώριση σκαναρισμένων λέξεων και εύκολη αναζήτηση μέσα στην εικόνα*. Εξάγετε την εικόνα στην εφαρμογή Note Anytime for VAIO και σημειώστε, επεξεργαστείτε και σχολιάστε με ακρίβεια, χρησιμοποιώντας τη γραφίδα digitizer. Ανεβάστε τα αποτελέσματα στο cloud και μοιραστείτε, άμεσα, τη δουλειά σας με φίλους ή συναδέλφους.

Συνδυάζοντας την οθόνη TRILUMINOS® για κινητές συσκευές με full HD και την τεχνολογία υπερ-ανάλυσης της Sony, το X-Reality™ για κινητές συσκευές διευρύνει τη δημιουργική παλέτα των χρηστών με ρεαλιστικά χρώματα, ευρέος φάσματος, που χαρίζουν μια φυσική αίσθηση σε κάθε σκηνή. Η οθόνη TRILUMINOS® για κινητές συσκευές προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα πρόσβασης σε μία ευρεία παλέτα πλούσιων φυσικών χρωμάτων, χάρη στην τεχνογνωσία της Sony από τις τηλεοράσεις BRAVIA. Παράλληλα, η X-Reality™ για κινητές συσκευές αναλύει κάθε εικόνα και αναπαράγει τα pixel που λείπουν, ώστε να βελτιωθεί η εικόνα για πιο ευκρινή βίντεο.

Ο φορητός υπολογιστής  VAIO® Duo 13 είναι εξίσου δυναμικός με εσάς, και διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης που μοιάζει με αυτήν των smartphone, και αντοχή για να συμβαδίζει με το πολυάσχολο πρόγραμμά σας. Μείνετε σε επαφή με τους πελάτες, τους συναδέλφους και τους φίλους σας, όσο είσαστε στο δρόμο. Χάρη στο ενσωματωμένο 3G ή το LTE broadband για κινητά**, υψηλής ταχύτητας, είναι εύκολο να ελέγχετε τα e-mail σας ή να συμμετέχετε σε βιντεοδιασκέψεις – ακόμα και όταν δεν υπάρχει κοντά Wi-F.

 Ο φορητός υπολογιστής  VAIO® Duo 13, χάρη στη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του1 -15 ώρες-2 προσφέρει εξαιρετικά μεγάλη αντοχή, σε σχέση με οποιοδήποτε Ultrabook™. Με καινοτόμα τεχνολογία αναμονής, μπορείτε, απλώς, να πατήσετε το κουμπί power για να περάσει σε λειτουργία ύπνου για εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ θα συνεχίσει να είναι συνδεδεμένος στο Internet και να σας ειδοποιεί για νέα email και ενημερώσεις από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όταν θα είστε έτοιμοι, το VAIO® Duo 13 «ξυπνάει» σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο και συνδέεται άμεσα για να μάθετε τα τελευταία νέα, τον καιρό και τις ειδήσεις.

Κουραστήκατε να παιδεύεστε με τα ασύρματα σήματα που χάνονται στο δωμάτιο του ξενοδοχείου  ή όταν δουλεύετε εκτός γραφείου; Ο δρομολογητής Wi-Fi με προσαρμογέα AC*** μετατρέπει μία σύνδεση Ethernet στο δικό σας hotspot. Απλά συνδέστε τον και θα έχετε αυτόματα το δικό σας δίκτυο Wi-Fi. Συνδέονται ασύρματα μέχρι πέντε smartphone ή tablet, με τη μία… έτσι, όλες οι άλλες σας συσκευές μπορούν να μοιραστούν το σήμα και να συνδέονται στο Internet ταχύτατα.

Το νέο VAIO® Duo 13, από τη Sony, θα είναι διαθέσιμο στην αγορά από το τέλος Ιουνίου.

* Μόνο οι παρακάτω γλώσσες  υποστηρίζονται : Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ολλανδικά, Σουηδικά, Φινλανδικά, Δανέζικα, Νορβηγικά και Ουγγρικά.

** Υπόκειται στη διαθεσιμότητα  του δικτύου και στην αγορά  προγράμματος δεδομένων με πάροχο υπηρεσιών broadband, που δεν περιλαμβάνεται με την αγορά του υπολογιστή.

*** Περιλαμβάνεται σε επιλεγμένα  μοντέλα VAIO Duo 13.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...