Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Η Epson Χορηγός στην International Publishers Exhibition, στη Θεσσαλονίκη

Μία από τις πιο σημαντικές εκθέσεις στο χώρο της Αγγλόφωνης εκπαίδευσης, η International Publishers Exhibitions, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Θεσσαλονίκη από 30-31 Αυγούστου, στην οποία η Epson ήταν Χορηγός. 


Στην έκθεση, με θέμα, «Νέα βιβλία, software, νέες μέθοδοι εκμάθησης και εξετάσεις», έλαβαν μέρος, εκδοτικοί οίκοι, οργανισμοί πιστοποίησης, εφημερίδες/περιοδικά & εξεταστικά κέντρα, ενώ η Epson, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει λύσεις προβολής πολύ κοντινής απόστασης, όπως τον διαδραστικό προβολέα Ultra Short Throw, EB 485Wi ο οποίος καλύπτει τις ανάγκες μίας σύγχρονης αίθουσας διδασκαλίας.

Οι παρουσιάσεις σε αίθουσες διδασκαλίας γίνονται τώρα πιο ζωντανές και ενδιαφέρουσες με τους προβολείς μικρής απόστασης της Epson οι οποίοι συνδυάζουν προβολή σε οθόνη έως και 100 ίντσες από πολύ μικρή απόσταση χωρίς σκιές και αντανακλάσεις, εύκολη σύνδεση μέσω USB, ενσωματωμένα ηχεία 16W για να μην χρειάζεται σύνδεση με ηχοσύστημα και φυσικά ταυτόχρονη χρήση από δύο ψηφιακούς μαρκαδόρους. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε εδώ, ότι το μερίδιο αγοράς της Epson στους εκπαιδευτικούς προβολείς (πολύ κοντινής απόστασης) ξεπερνά το 80%, αποτελώντας με διαφορά την πρώτη επιλογή για την πληθώρα των δημόσιων και ιδιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και σχολείων.

Παράλληλα, εκπρόσωποι της Epson είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στην πράξη, ατελείωτες εκτυπώσεις χαμηλού κόστους από το πολυμηχάνημα L355, της νέας σειράς εκτυπωτών Ink Tank System της Epson, το οποίο διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα δοχείων μελάνης για να εκτυπώνετε μέχρι και 12.000 μονόχρωμες και 6.500 έγχρωμες σελίδες!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...