Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Αναζητείται ο καλύτερος Έλληνας gamer

Τον καλύτερο «gamer» της Ελλάδας φιλοδοξεί να αναδείξει φέτος η 78η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), μέσα από τα τουρνουά ηλεκτρονικών παιχνιδιών που θα φιλοξενήσει.

Οι δύο παραπάνω δράσεις είναι μερικές μόνο από τις παράλληλες εκδηλώσεις της φετινής ΔΕΘ, η οποία επιπρόσθετα εισάγει ένα νέο μουσικό γεγονός, που στόχος είναι να γίνει θεσμός για τη ΔΕΘ, το «Music Band Festival», ενώ προσφέρει τις εγκαταστάσεις της για μια πρώτη γεύση του Πατρινού Καρναβαλιού, με άρματα και καρναβαλιστές!

Η 78η ΔΕΘ, που θα πραγματοποιηθεί στις 7-15 Σεπτεμβρίου, ανεβάζει ψηλά τον πήχη και την ... αδρεναλίνη και σε ό,τι αφορά τα ακροβατικά, αφού καθημερινά, πάνω σε ένα τεντωμένο σύρμα μεταξύ του Περιπτέρου 7 και του Πύργου του ΟΤΕ, μια μηχανή και τρεις ακροβάτες θα κάνουν ριψοκίνδυνα νούμερα χωρίς δίχτυα ασφαλείας.

Παράλληλα, θα υπάρχει μίνι-πάρκο «παρκούρ» (σ.σ. της γνωστής «Τέχνης της Φυγής», όπου ο «αθλητής"-τρασέρ υπερπηδά εντυπωσιακά εμπόδια και μετακινείται από σημείο σε σημείο χρησιμοποιώντας μόνο τις ανθρώπινες σωματικές ικανότητες), ενώ θα φιλοξενηθούν δράσεις γκραφίτι και συνολικά πάνω από 40 διαφορετικές δραστηριότητες για το κοινό.

Έπαθλα 4000 ευρώ στο μεγαλύτερο ελληνικό τουρνουά League of Legends

Αναλυτικότερα, το μεγαλύτερο «gaming event» της χρονιάς φιλοξενείται στο περίπτερο 17 της ΔΕΘ, το οποίο στο πλαίσιο του θεματικού αφιερώματος «E-Gaming», μεταμορφώνεται με επίκεντρο τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, την εκπαίδευση και τον αστικό τρόπο ζωής (urban lifestyle).

Το εκτενές πρόγραμμα των εκδηλώσεων του E-Gaming είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα www. egaming.gr, ωστόσο ορισμένα από τα τουρνουά που θα πραγματοποιηθούν είναι τα ακόλουθα:

- League of Legends 5v5 με online qualifiers, που θα οδηγήσουν τις οκτώ καλύτερες ομάδες στο mega-LAN event της Έκθεσης «North Stage Legends». Mε τις ομάδες να διεκδικούν 4.000 ευρώ και την απόλυτη εμπειρία ηλεκτρονικού αθλητισμού στο μεγαλύτερο εγχώριο τουρνουά που έγινε ποτέ!

- Μεγάλα τουρνουά Starcraft II, PES και Fifa, Halo και Injustice, με βραβεία άνω των 1.500 ευρώ στο σύνολο.

- Ανάδειξη του Ultimate Gamer, που θα διαγωνιστεί σε ένα πλήθος ειδών videogames, θα αποδείξει σε όλους ότι είναι ο καλύτερος gamer της Ελλάδας και θα κερδίσει ένα μεγάλο βραβείο.

Η υψηλή τεχνολογία δεν θα είναι παρούσα μόνο στο αφιέρωμα E-Gaming, αλλά και σε όλους τους χώρους της 78ης ΔΕΘ, καθώς μετά από 14 περίπου χρόνια, θα υπάρχει ξανά ηλεκτρονικό εισιτήριο εισόδου. Ακόμη, θα παρέχεται δωρεάν WI-FI για εκθέτες και επισκέπτες (μετά τη λήξη της 78ης ΔΕΘ σε επιλεγμένους χώρους θα εξακολουθήσει να υπάρχει free wi-fi καθόλη τη διάρκεια του χρόνου), ενώ με mobile εφαρμογή ο επισκέπτης θα μπορεί να βρίσκει από το smartphone του (Android & IOS), εκθέτες, εκθέματα, εκδηλώσεις κλπ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...