Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Πώς να ξεχωρίζετε τα αυθεντικά iPhone κινητά από τα «μαϊμού» [βίντεο]


Εξυπνα τιπς για να μπορέσει εύκολα κάποιος να ξεχωρίσει αν το iPhone κινητό του που έχει «χρυσοπληρώσει» είναι αυθεντικό προϊόν της Apple ή μια καλή απομίμηση παρουσιάζει το παρακάτω βίντεο.


Τα μαϊμού iPhone και οι φορτιστές τους που έχουν συνδεθεί με περιστατικά ηλεκτροπληξίας στην Κίνα έχουν κατακλύσει την αγορά με αποτέλεσμα αρκετοί καταναλωτές να καταβάλλουν ένα μεγάλο αντίτιμο νομίζοντας ότι έχουν αγοράσει μια αυθεντική συσκευεή της Apple αλλά στην ουσία να κρατούν στα χέρια τους μια φθηνή ρεπλίκα του.

Σύμφωνα με διάφορες έρευνες που έχουν κατά καιρούς διεξαχθεί κανείς μπορεί ευκολότερα να πέσει θύμα όταν κάνει την αγορά του μέσω Ιντερνετ και από προμηθευτή που δεν είναι γνωστός.

Σε γενικές γραμμές τα αυθεντικά iPhone είναι πιο κομψά σε σχέση με τις «μαϊμού» συσκευές και συνήθως οι διαφορές βγάζουν μάτι. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες συσκευές που είναι πιστά αντίγραφα των αυθευντικών με αποτέλεσμα δύσκολα να μπορεί κανείς να ξεχωρίσει αν η συσκευή που κρατά στα χέρια του είναι αυθεντική ή όχι.

Δείτε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε πως μπορείτε να τσεκάρετε αν η iPhone συσκευή σας είναι αυθεντική ή όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...