Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Το Gran Turismo®6 έρχεται στις 6 Δεκεμβρίου πλήρως εξελληνισμένο!

Το κορυφαίο παιχνίδι οδήγησης επιστρέφει αποκλειστικά για το PlayStation®3 και η συλλεκτική του έκδοση είναι ήδη διαθέσιμη για προ-παραγγελία

Η Sony Computer Entertainment Europe ανακοίνωσε σήμερα ότι το Gran Turismo®6 (GT6™) πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 6 Δεκεμβρίου 2013 αποκλειστικά για το PlayStation®3 πλήρως εξελληνισμένο.

Η νεότερη έκδοση της  δημοφιλέστατης σειράς, η οποία έχει συνολικές πωλήσεις άνω των 70 εκατομμυρίων αντιτύπων θα ενσωματώνει αρκετές καινοτομίες και πολυάριθμες προσθήκες, αλλά και μια νέα μηχανή physics, προκειμένου να γίνει ο απόλυτος Προσομοιωτής Πραγματικής Οδήγησης όλων των εποχών. Συνολικά το GT6™ θα προσφέρει τη δυνατότητα να οδηγήσετε 1.200 διαφορετικά οχήματα σε 33 διαφορετικές πίστες με 71 διαφορετικές διαμορφώσεις, με αρκετά από αυτά να εμφανίζονται για πρώτη φορά στο Gran Turismo®6. Μάλιστα σε τακτά διαστήματα θα προστίθενται νέα αυτοκίνητα και διαδρομές, ενώ θα πολλαπλασιάζονται και τα διαθέσιμα εξαρτήματα και αξεσουάρ, προκειμένου ο παίκτης να προσαρμόζει την εμπειρία οδήγησης ακριβώς στα μέτρα του.

Παράλληλα, στην αγορά θα κυκλοφορήσει μια επετειακή, συλλεκτική έκδοση του  παιχνιδιού (GT6: ANNIVERSARY EDITION), η οποία είναι ήδη διαθέσιμη για προπαραγγελία. Στην ειδική αυτή έκδοση θα περιλαμβάνονται 20 βελτιωμένα αυτοκίνητα, 1 εκατομμύριο credits για εξαργύρωση, ειδικές επιλογές προσαρμογής, ένα μοναδικό κράνος και μια στολή οδήγησης σε ψηφιακή μορφή, αλλά και ένα ξεχωριστό avatar για το PlayStation®Network –και όλα αυτά σε μια συλλεκτική συσκευασία "SteelBook".

15 χρόνια μετά την κυκλοφορία  του πρώτου παιχνιδιού της  σειράς, το Gran Turismo 6 επανέρχεται με την υπογραφή του Kazunori Yamauchi αποκλειστικά για το το PS3. Ανάψτε τις μηχανές και προετοιμαστείτε για την οδηγική εμπειρία της ζωής σας.


www.gran-turismo.com      #GT6iscoming
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...