Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ SCADA Pro ΤΗΣ ACE HELLAS

ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΥ MEDITERRANEAN COLLEGE


Η Σχολή Μηχανικών του Mediterranean College Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της συνεργασίας με την ACE-Hellas, διοργάνωσε ενημερωτική εσπερίδα με σκοπό την παρουσίαση του προγράμματος SCADA Pro της ACE-Hellas, στους σπουδαστές και αποφοίτους της Σχολής Μηχανικών, αλλά και σε επαγγελματίες του χώρου των κατασκευών. Η εσπερίδα πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013, στις νέες εγκαταστάσεις του Mediterranean College στη Θεσσαλονίκη, στο κτίριο ΒΙΕΝΝΗ, Εγνατία 2–4.

Στόχος της παρουσίασης, ήταν η ενημέρωση των μηχανικών, σχετικά με τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν στο σχεδιαστικό κομμάτι του επαγγέλματος τους, αλλά και την ελαχιστοποίηση χρονοβόρων διαδικασιών με τη χρήση του SCADA Pro. Την παρουσίασε έκανε ο κος Γιώργος Τσιαμτσιακίρης, Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π., MSc, Δ/ντης CAD ACE-Hellas, Μέλος ΕΤΑΜ.

Η ACE Hellas στο πλαίσιο της παρουσίασης, παρείχε δωρεάν μια πλήρη άδεια χρήσης του λογισμικού SCADA Pro σε έναν τυχερό που επιλέχθηκε έπειτα από κλήρωση από το κοινό της εκδήλωσης. Παράλληλα, όλοι οι σπουδαστές της Σχολής Μηχανικών του Mediterranean College θα έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν στα προγράμματα που παραχώρησε η ACE-Hellas(www.ace-hellas.gr) στο Mediterranean College στο πλαίσιο της συνεργασίας.

Το Mediterranean College Θεσσαλονίκης, με αυξημένη την αίσθηση ευθύνης απέναντι στους σπουδαστές και αποφοίτους του, υποστηρίζει συνεχώς τα νέα τεχνολογικά δεδομένα και εργαλεία, τα οποία στοχεύουν στη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητάς τους, μέσα σε μια πολύ ανταγωνιστική και συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά.

Μέσω της συνεργασίας με την ACE-Hellas, οι σπουδαστές και απόφοιτοι της Σχολής Μηχανικών του Mediterranean College έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν το βιογραφικό τους και να αποκτήσουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που ισχυροποιούν τη θέση τους στην αγορά εργασίας.

Info: Mediterranean College Θεσσαλονίκη, Βαλαωρίτου 9, Τηλ.: 2310287779, medcollege@medcollege.edu.gr, http://www.medcollege.edu.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...