Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

VIDEO - Το iPad 5 ετοιμάζεται να λανσάρει η Apple

To iPad 4 και το iPad mini είχαν παρουσιαστεί Οκτώβριο του 2012 και κυκλοφόρησαν στην αμερικανική αγορά στις 2 Νοεμβρίου.
Η άψογα σκηνοθετημένη παρουσίαση των νέων iPhone 5S και 5C είναι πια παρελθόν· τώρα η Apple ετοιμάζεται για την επόμενη φιέστα του καλού μάρκετινγκ, προετοιμάζοντας τους καταναλωτές - όπως πάντα με φήμες, διαρροές και ανεπίσημα βίντεο - για τον διάδοχο του iPad 4 μέσα στον Οκτώβριο.

Επαναλαμβάνοντας την πρακτική του 2012, όταν Οκτώβριο παρουσίασε το iPad 4 και το iPad mini μαζί με τους νέους Mac, η Apple εκτιμάται ότι θα παρουσιάσει μέσα στον μήνα το iPad 5.

Ως τεκμήριο μάλιστα παρουσιάζονται σε βίντεο η πλάτη του «iPad 5» καθώς και τα Smart Covers που θα καλύπτουν και θα στηρίζουν αυτή τη λεπτότερη, και ελαφρότερη εκδοχή της επαναστατικής ταμπλέτας.

Ένα βίντεο που συγκρίνει το πίσω κάλυμμα του iPad 4ης γενιάς και του iPad mini με το iPad που θα το διαδεχτεί αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από τον κινέζο προμηθευτή εξαρτημάτων sw-box.com. Το «iPad 5» είναι ελαφρύτερο, πιο λεπτό και θα έχει μικρότερο πλάτος, αποκαλύπτει το βίντεο. Άλλες διαφορές που προδίδει η πλάτη του υποτιθέμενου iPad 5 είναι η ύπαρξη ενός επιπλέον μικροφώνου στο πίσω μέρος της ταμπλέτας της Apple και το λογότυπο της εταιρείας με το δαγκωμένο μήλο να λειτουργεί σαν καθρέπτης. Τέλος, το iPad 5 φέρεται να έχει στρογγυλεμένες πλευρές όπως το iPad mini.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...