Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Το νέο “The Elder Scrolls V: Skyrim®” Mash-Up έρχεται στην έκδοση “Minecraft: Xbox 360 Edition”

The Elder Scrolls V: Skyrim
The Elder Scrolls V: Skyrim (Photo credit: Wikipedia)
Το νέο “The Elder Scrolls V: Skyrim” Mash-Up  έρχεται στην έκδοση “Minecraft: Xbox 360 Edition

Η Bethesda Game Studios και η Bethesda Softworks συνεργάζονται με τις  Mojang και Microsoft Studios για να δώσουν «ψηφιακή ζωή» στο θρυλικό κόσμο του “The Elder Scrolls V: Skyrim” στη Minecon 2013

Στη Minecon 2013, η Mojang, η Bethesda Game Studios, η Bethesda Softworks και η Microsoft Studios ανακοίνωσαν με υπερηφάνεια την εξέλιξη του Mash-Up πακέτου “The Elder Scrolls V: Skyrim” για τη Minecraft: Xbox 360 Edition. Το νέο αυτό πακέτο που θα είναι διαθέσιμο σύντομα, θα μετατρέψει το θρυλικό κόσμο του “The Elder Scrolls V: Skyrim” στην εικονική, ψηφιοποιημένη μορφή του Minecraft.


Δημιουργία της  4J Studios, το “The Elder Scrolls V: Skyrim” χαρακτηρίζεται από  Mash -Up  εμφάνιση, μία μοναδική θεματική σειρά συνθέσεων-Skyrim, 40 skins , θεματικά μενού και σύνδεση μεταξύ χρηστών, μεταβαλλόμενα αντικείμενα, καθώς και περισσότερες από 20 εικονικές επιλογές από το original soundtrack του παιχνιδιού “The Elder Scrolls V: Skyrim”. Το συνολικό πακέτο συμπεριλαμβάνει επίσης έναν εντυπωσιακό προκατασκευασμένο κόσμο, αναδημιουργώντας τις εντυπωσιακές περιοχές  του Whiterun, Riverwood, και  Bleak Falls Barrow.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...