Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Αυτό είναι το Mercedes που εξελίχθηκε για το Gran Turismo 6 (VIDEO)

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε το Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo από φωτογραφίες. Πλέον, μπορούμε να απολαύσουμε το supercar που εξέλιξε η γερμανική εταιρεία για το game Gran Turismο 6 του PlayStation 3 και σε video.


Αν και το μοντέλο προορίζεται για χρήση σε... εικονικό περιβάλλον, η Mercedes-Benz δεν περιορίστηκε στην εικονική απεικόνιση του πρωτοτύπου. Κατασκεύασε και ένα μοντέλο σε κλίμακα 1:1 για τα εγκαίνια του δικού της Research & Development Center στη Sunnyvale, στην California. Το ίδιο πρωτότυπο παρουσιάστηκε και στην έκθεση του Λος Άντζελες. 

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το AMG Vision Gran Turismo φορά τον κινητήρα εμπρός, η κίνηση μεταδίδεται στον πίσω άξονα και οι πόρτες ανοίγουν αλά Gullwing.

Κάτω από το καπό, κρύβεται ένας κινητήρας V8 εξελιγμένος από την AMG που αποδίδει 585 PS και 81,4 kgm, και έχει να κινήσει 1.384 kg.

Tην επιβράδυνση του AMG Vision Gran Turismo έχουν αναλάβει κεραμικά φρένα υψηλά απόδοσης, ενώ από τις οκτώ (!) μπούκες ακούγεται «μια ηχηρή εξάτμιση που γιορτάζει με αυθεντικό τρόπο την αγάπη των V8 για ψηλές στροφές», όπως αναφέρει η Mercedes-Benz.
Όσοι επιθυμείτε να το «οδηγήσετε», κάντε υπομονή λίγες ημέρες. Στις 6 Δεκεμβρίου, το Gran Turismo 6 θα λανσαριστεί για το PlayStation 3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...