Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Δυνατότητες Απασχόλησης στο Mobile Devices Market

Στο πλαίσιο  της 3ης Εβδομάδα Απασχολησιμότητας (Employability Week)

Στο πλαίσιο της 3ης κατά σειρά Εβδομάδας Απασχολησιμότητας (Employability Week) του Mediterranean College, έλαβε χώρα με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013 το workshop με θέμα “ Δυνατότητες Απασχόλησης στο Mobile Devices Market ”.  Εισηγητής ήταν ο κ. Κώστας Φλόκας, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Upcom.


Η απήχηση της εκδήλωσης  ήταν ιδιαίτερα μεγάλη στους φοιτητές της Σχολής Πληροφορικής, που σχετίζονται  επαγγελματικά με τον συγκεκριμένο κλάδο. Όντας μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές (ακόμα και  σε περίοδο κρίσης), το Mobile Devices Market δίνει αισιόδοξα μηνύματα στους φοιτητές για μελλοντική επαγγελματική αποκατάσταση.

Κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου  workshop οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις απαιτήσεις της συγκεκριμένης αγοράς και να πληροφορηθούν για πολλαπλές ιδιότητες απασχόλησης, πέραν αυτής του Προγραμματιστή. Πολύ σημαντική ήταν και η αναφορά του κ. Φλόκα στις απαιτούμενες δεξιότητες του τομέα και πως αυτές συνδέονται με συγκεκριμένα μαθήματα που προσφέρονται από την Σχολή μας. Παράλληλα οι φοιτητές  ενημερώθηκαν για την πολύ αισιόδοξη τάση της συγκεκριμένης αγοράς, που θα καθορίσει το επαγγελματικό τοπίο των Μοbile Devices στο μέλλον.

Σκοπός όλων των δράσεων  που εντάσσονται στο Employability Week είναι να ενισχύσουν τις επαγγελματικές  δεξιότητες των φοιτητών και αποφοίτων του Mediterranean και να τους προετοιμάσουν για την είσοδό τους στη σύγχρονη απαιτητική αγορά εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες  και στιγμιότυπα της εκδήλωσης μπορείτε να επισκεφθείτε το www.mc-employability.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...