Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Paquito Mini: Ελαφρύ και γρήγορο tablet για παιδιά

Με το σύστημα γονικού ελέγχου προσφέρει ελεγχόμενη πρόσβαση στο διαδίκτυο, όπως και  επίβλεψη στη χρήση των εφαρμογών και του χρόνου ενασχόλησης


Η Imaginarium παρουσίασε το Paquito Mini, ένα tablet για παιδιά, με περιβάλλον χρήσης ειδικά σχεδιασμένο για εκπαιδευτικές δραστηριότητες, παιχνίδι και ασφαλή πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Είναι ελαφρύ, έχει επεξεργαστή τεσσάρων πυρήνων, οθόνη αφής 8 ιντσών, περίβλημα αλουμινίου, 8 Gb αποθηκευτικού χώρου -με δυνατότητα επέκτασης μέσω SD καρτών, δυο κάμερες, θύρα USB, Bluetooth και συνδέεται μέσω WiFi στο τοπικό ασύρματο δίκτυο. Το Paquito Mini ενσωματώνει τη νέα έκδοση του MagicOs. Ενα περιβάλλον χρήσης που  διευκολύνει και προστατεύει τα παιδιά. Παράλληλα, το Android Jelly Bean, το λειτουργικό  σύστημα της συσκευής, επιτρέπει την πρόσβαση σε οποιασδήποτε εφαρμογή του Google Play. 

Με το σύστημα γονικού ελέγχου, το tablet της Imaginarium προσφέρει ελεγχόμενη πρόσβαση στο διαδίκτυο, όπως και επίβλεψη στη χρήση των εφαρμογών και του χρόνου ενασχόλησης από τα παιδιά. Επίσης, παρέχει πρόσβαση στην πλατφόρμα περιεχομένου PaquitoLand, που είναι κατάλληλη για τη διασκέδαση και την εκπαίδευση των παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...