Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Flash drive για συσκευές Android από τη Sony

Η Sony παρουσίασε το νεότερό της USB flash drive το οποίο αποτελεί μία 2-σε-1 συσκευή αφού διαθέτει συνδέσεις micro USB και USB 2.0 για εύκολη και γρήγορη μεταφορά δεδομένων.


Το στοιχείο που κάνει το εν λόγω flash drive να ξεχωρίζει είναι ότι μπορεί να τοποθετηθεί στα περισσότερα Android smartphones και tablets της αγοράς επιτρέποντας τη μεταφορά δεδομένων μεταξύ φορητών συσκευών.

Στη μία άκρη της συσκευής υπάρχει ένας micro USB connector ενώ στην άλλη βρίσκεται ένας πλήρους μεγέθους USB connector. Η μεταφορά δεδομένων θα μπορεί να γίνει και από τις δύο υποδοχές. Επιπλέον, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε λειτουργικά συστήματα Windows όσο και σε συστήματα Mac.

Η συσκευή της Sony θα είναι διαθέσιμη σε χωρητικότητες των 8, 16 και 32 GB, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής χρώματος καλύμματος. Τα μοντέλα της σειράς θα είναι συμβατά με συσκευές που «τρέχουν» λειτουργικό Android στις εκδόσεις 4.0.3 έως 4.3 και θα προσφέρουν δυνατότητα λειτουργίας USB On-the-Go (OTG), η οποία επιτρέπει σε φορητές συσκευές να λειτουργούν σαν host όταν συνδέονται με άλλες USB περιφερειακές συσκευές.

SONY

Πέρα από τη μεταφορά δεδομένων τα εν λόγω flash drives θα μπορούν να λειτουργούν σαν πρόσθετοι αποθηκευτικοί χώροι για μία συσκευή, λειτουργώντας ευεργετικά στην περίπτωση αναπαραγωγής αρχείων μεγάλου όγκου (μουσικής ή βίντεο).

Τέλος, στο Play Store θα υπάρχει διαθέσιμος για download και ο συνοδευτικός File Manager που θα επιτρέψει την ευκολότερη διαχείριση και αποθήκευση των δεδομένων. Η σειρά θα είναι διαθέσιμη από τον Ιανουάριο του 2014.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...