Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Η LG με την αγορά του πλυντηρίου-στεγνωτηρίουδίνει δώρο ένα σύστημα σιδερώματος Stirella

Σε συνεργασία με την De’Longhi Kenwood Hellas Α.Ε. η LG προσφέρει στους καταναλωτές μία ολοκληρωμένη λύση καθαρισμού και σιδερώματος ρούχων


Η LG Electronics (LG) πρωτοπόρος εταιρεία στον κλάδο των οικιακών συσκευών, προσφέρει στους καταναλωτές μαζί με την αγορά του πλυντήριου-στεγνωτήριου ρούχων LG F14A8RD τεχνολογίας 6 Motion Direct Drive, ένα σύστημα σιδερώματος Stirella VVX1475 της De’Longhi καθιστώντας πιο εύκολες τις πολύωρες οικιακές ασχολίες.

Το μοντέλο LG F14A8RD συνδυάζει τη λειτουργία πλυντηρίου-στεγνωτηρίου σε μια συσκευή, εξασφαλίζοντας λειτουργικότητα και άνεση στο χώρο.


Με τη δυνατότητα επιλογής του προγράμματος πλύσης και απευθείας στεγνώματος, ο χρόνος που απαιτείται για τις καθημερινές ασχολίες μειώνεται, προσφέροντας ευκολία στον καταναλωτή. Επιπλέον, η αποκλειστική τεχνολογία 6 Motion Direct Drive προσφέρει υψηλή απόδοση πλύσης και φροντίδας στα υφάσματα. Με το μηχανισμό του πλυντηρίου να προσαρμόζει την κίνηση και την ταχύτητα του κάδου στις ανάγκες του κάθε υφάσματος με 6 διαφορετικούς συνδυασμούς κινήσεων και τον κινητήρα Inverter Direct Drive, στον οποίο η LG προσφέρει 10 χρόνια εγγύηση για την καλή λειτουργία, να εξασφαλίζει αυξημένη σταθερότητα και ακόμη χαμηλότερο επίπεδο θορύβου, η πλύση των ρούχων αναβαθμίζεται, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των καταναλωτών.

Το σύστημα σιδερώματος Stirella VVX1475 της De’Longhi έρχεται να ολοκληρώσει τη διαδικασία διαθέτοντας το πρωτοποριακό σύστημα Dual Vap το οποίο δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να επιλέξει αν η εκπομπή ατμού θα γίνει μόνο από την μύτη της πλάκας ή ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια της πλάκας για τέλεια και γρήγορα αποτελέσματα σιδερώματος. Η τεχνολογία Eco Zone, συμβάλλει στην εξοικονόμηση κατανάλωσης ενέργειας και νερού έως 35% για μεγαλύτερη αντοχή και αποτελεσματικότητα.

Η προσφορά ισχύει με την αγορά του πλυντηρίου-στεγνωτηρίου LG F14A8RD και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...