Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

«Η Cisco στον σύγχρονο κόσμο της πληροφορικής: Επαγγελματικές Ευκαιρίες και Προοπτικές»


Μία πολύ ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση, πραγματοποίησε το CARIERRA Business & Computing School Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «Δυο», που σκοπό είχε την παρουσίαση του Προγράμματος Πιστοποίησης Cisco, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στα πλεονεκτήματα και τις δεξιότητες που μπορούν να αποκτήσουν οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα, καθώς και στην ολοένα και αυξανόμενη ζήτηση κατόχων της πιστοποίησης CCNA από επιχειρήσεις, σε παγκόσμιο επίπεδο. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία την Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014, στις νέες εγκαταστάσεις του Mediterranean College στη Θεσσαλονίκη, στο κτίριο ΒΙΕΝΝΗ, Εγνατία 2–4. 


Εισηγητής της πρώτης θεματικής ενότητας, ήταν ο κύριος Βασίλειος Λάκης, Διευθυντής του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Μακεδονίας, ο οποίος παρουσίασε στο κοινό την εισαγωγή και τις κατευθυντήριες γραμμές του προγράμματος Πιστοποίησης Cisco, που προσφέρει το Carierra Business & Computing School ΚΔΒΜ2, καθώς επίσης και την διάρθρωση του προγράμματος σπουδών.

Την δεύτερη θεματική ενότητα, ανέπτυξε ο κύριος  Ευστράτιος Μπίλης, Μηχανικός Πληροφορική. Οι επαγγελματικές προοπτικές και οι ευκαιρίες απασχόλησης των κατόχων Πιστοποίησης Cisco, ήταν οι βασικότεροι άξονες της ομιλίας του, κατά την διάρκεια της οποίας, έδωσε στους συμμετέχοντες την δυνατότητα, να παρακολουθήσουν μέσω online εφαρμογών, τον τρόπο που εργάζεται σε μία εταιρεία, ένας πιστοποιημένος εκπρόσωπος της Cisco.

Τέλος, ο κύριος Κυριάκος Καραπουρτσίδης, Μηχανικός Δικτύων & Τηλεπικοινωνιών, αναφερόμενος στις πιστοποιήσεις που παρέχονται από την Cisco, ανέλυσε τον τρόπο διδασκαλίας του προγράμματος, την διαδικασία εξέτασης CCNA, καθώς και την δυνατότητα άμεσης επαγγελματικής αποκατάστασης, που έχουν σήμερα σε παγκόσμιο επίπεδο οι πιστοποιημένοι κάτοχοι της Cisco.

Το Carierra Business & Computing School ΚΔΒΜ2, μέλος τους Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Μακεδονίας, με γνώμονα την παροχή των πλέον εξειδικευμένων γνώσεων στους σπουδαστές του, ανακοινώνει την έναρξη σειράς δωρεάν ενημερωτικών διαλέξεων, αρχής γενομένης με την εκδήλωση «Η Cisco στον σύγχρονο κόσμο της πληροφορικής: Επαγγελματικές Ευκαιρίες και Προοπτικές».


Info: CARIERRA Business & Computing School ΚΔΒΜ2
Θεσσαλονίκη, Βαλαωρίτου 9, Τ: 2310552406, F: 2310541096
URL: http://www.carierra.gr, email: carierra@xinis.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...